Uitati-va la noi! Suntem generatia '80. Am fost formati sa reusim, sa nu acceptam nota 8

Joi, 17 Decembrie 2015, ora 08:42
1050 citiri
Uitati-va la noi! Suntem generatia '80. Am fost formati sa reusim, sa nu acceptam nota 8
Foto: Fundatia Caesar

Romania a evoluat: s-au schimbat oamenii, orasele, perceptiile, comportamentele. Din pacate, e de parere Dan Hodos, nu suntem un popor vizionar si nu avem ambitii de neam. Planificam viata pe termen lung, dar la nivel individual vrem sa ne "capatuim", sa avem realizari personale, dar nu extindem acest lucru la nivel colectiv, ca popor si tara.

Dan Hodos e consultant in business development si vanzari internationale. Studiile in Stiinte Politice si Administrative si le-a consolidat in Madrid, iar in ultimii zece ani a acumulat o experienta vasta lucrand in vanzari, management si consultanta pentru companii multinationale si romanesti.

Cand era student la Madrid, Romania era inca privita ca o tara din blocul estic, desi romanii incepeau sa devina una dintre comunitatile importante din Spania si ibericii cunosteau radacinile noastre latine, asa cum sunt ele, cu bune si rele.

"Sa nu uitam ca intre timp doua evenimente majore au scurtat distantele dintre cele doua tari, cel putin ...citeste mai departe despre "Uitati-va la noi! Suntem generatia '80. Am fost formati sa reusim, sa nu acceptam nota 8" pe Ziare.com

#Dan Hodos Romania de Maine, #tineri viitor Romania, #campanie Romania de maine , #Stiri Administratie