VIDEO Traian Berbeceanu spune ca ia in calcul carantina pe zone in Bucuresti

Miercuri, 28 Octombrie 2020, ora 18:54
501 citiri
VIDEO Traian Berbeceanu spune ca ia in calcul carantina pe zone in Bucuresti
Traian Berbeceanu FOTO Facebook

Noul prefect al Capitalei spune ca, in eventualitatea introducerii altor masuri, s-a luat in calcul si carantinarea pe timpul noptii ca masura de prevenire si limitare a imbolnavirilor cu SARS-CoV-2.

Traian Berbeceanu spune ca in privinta locurilor de joaca, fortele de ordine vor fi directionate si vor face verificari.

Totodata, prefectul Capitalei a declarat, la gandul.ro, ca bucurestenii au inteles si respecta masurile in pandemia de coronavirus.

"Filozofia oamenilor nu trebuie sa o judecam noi. Am depasit stadiul acela. Incercam sa multumim pe cei multi, asa e normal. Evenimentul de la Patriarhie a fost deosebit, in cele 3 zile au fost zeci de mii de oameni, cred ca organizarea a fost una de exceptie, in privinta atributiilor fortelor de ordine, am beneficiat de sprijinul total al Patriarhiei.

A fost un eveniment in limite legale, fara evenimente deosebite, s-a respectat distanta fizica, s-au respectat normele sanitare. Am facut tot ce a depins de noi pentru a proteja populatia.

Am fost prezenti, de doua-trei ori pe zi, suntem intransigenti in respectarea masurilor dispuse, chiar daca riscam sa suparam o mica parte a populatiei. Interesul este al celor multi, asta e menirea noastra, sa le asiguram nu doar siguranta publica, ci si sanatatea populatiei in aceste vremuri grele."

Prefectul Capitalei subliniaza faptul ca nu vrea sa se creeze o emotie publica, inainte de o decizie a Comitetului Municipal pentru Situatii de Urgenta.

"Am luat in calcul carantinarea, cel putin in anumite zone. Nu vrem sa se creeze insa o emotie publica, nu vrem sa fie interpretate masurile noastre intr-un fel sau altul.

Fortele de ordine vor fi directionate in acest sens, al locurilor de joaca, inclusiv politia locala, vor face verificari", a spus Berbeceanu. ...citeste mai departe despre "VIDEO Traian Berbeceanu spune ca ia in calcul carantina pe zone in Bucuresti" pe Ziare.com

#Capitala, #Traian Berbeceanu, #carantina , #Stiri Administratie