The Telegraph: Cine are nevoie de Paris? Bucurestiul le are pe toate: bautura ieftina si cel mai derutant monument

Duminica, 12 Iunie 2016, ora 21:25
1153 citiri
The Telegraph: Cine are nevoie de Paris? Bucurestiul le are pe toate: bautura ieftina si cel mai derutant monument
Foto: Arhiva Ziare.com

Campionatul European de Fotbal a debutat vineri cu un meci intre Franta si Romania, iar asta i-a facut pe unii sa se intrebe ce ar avea de oferit Capitala noastra din punct de vedere turistic.

Bucurestiul nu este Paris, insa cu siguranta merita vizitat, scriu jurnalistii de la The Telegraph, care au facut o lista cu motive pentru care turistii straini ar trebui sa vina in Romania.

Cu o lira poti face multe - Ziaristii le spun britanicilor ca Romania, desi a aderat la UE in 2007, nu a intrat inca si in zona euro, asa ca va trebui sa isi schimbe lirele sterline in lei. Vizitatorii vor fi mirati cand vor vedea ca o lira valoreaza 5,7 lei si ca se pot distra in tara noastra un weekend intreg cu mai putin de 100 de lire.

Bautura este incredibil de ieftina - "Doar pretul berii va va face sa vreti sa plecati din Londra definitiv", le mai spun jurnalistii potentialilor vizitatori ...citeste mai departe despre "The Telegraph: Cine are nevoie de Paris? Bucurestiul le are pe toate: bautura ieftina si cel mai derutant monument" pe Ziare.com

#turisti straini Bucuresti, #Bucuresti motive vizitat, #Bucuresti The Telegraph , #Stiri Administratie