Sute de britanici au ramas blocati in Romania dupa anularea unui zbor Wizz Air. Urmatorul zbor e luni

Joi, 31 August 2017, ora 19:42
1470 citiri
Sute de britanici au ramas blocati in Romania dupa anularea unui zbor Wizz Air. Urmatorul zbor e luni
Foto: Twitter/Wizz Air

Sute de turisti britanici au ramas blocati in Romania, dupa ce compania low-cost Wizz Air a anulat un zbor ce urma sa decoleze de pe aeroportul Otopeni si nu le-a oferit pasagerilor niciun zbor alternativ pana saptamana viitoare.

Avionul Wizz Air trebuia sa decoleze pe 28 august de pe aeroportul Otopeni, arata Daily Mail.

Inainte de decolare, pasagerii britanici au fost informati ca aeronava nu poate sa plece din cauza unei defectiuni tehnice. O parte dintre pasageri au reusit sa plece spre Glasgow, dupa ce au achizitionat bilete de la companii rivale.

De asemenea, un al doilea zbor care urma sa decoleze joi seara de pe aeroportul Otopeni a fost anulat de Wizz Air.

Printre pasagerii afectati se numara si Bob Jamieson (70 de ani), care si-a petrecut saptamana intr-un hotel din apropierea aeroportului Otopeni.

Acesta sustine ca s-a vazut nevoit sa obtina o reteta de urgenta, dupa ce a ramas fara insulina vitala. Jamieson a participat la o nunta in Romania, dar sustine ca intreaga situatie este nebuneasca, dupa anularea zborului Wizz Air.

"Intreaga situatie este nebuneasca. Il asteptam la ora 22.00, dar niciun avion nu a venit. Pe la ora 23.00, oamenii deveneau deja nervosi. Erau vreo 200 de persoane si era un pandemoniu. Ni s-a cerut sa iesim din aeroport si apoi sa trecem din nou prin check in, inclusiv prin portile de securitate. Asta a insemnat ca a trebuit sa mergem cu bagajele noastre pana in celalalt capat al aeroportului, prin zona de sosiri, prin verificarea bagajelor, toate astea, de parca ne inregistram pentru un nou zbor".

De asemenea, scotianul a povestit ca printre pasageri se numarau inclusiv copii, care au inceput sa planga din cauza oboselii, dupa miezul noptii, la mai bine de cinci ore si jumatate dupa ce zborul trebuia sa decoleze de pe Otopeni.

"Apoi a aparut o informare pe ecran, care ne spunea despre anulare. Ne intrebam ce naiba se intampla.

Apoi am fost directionati spre biroul Wizz Air. 200 de oameni la coada si ni s-a dat un bilet de imbarcare pentru urmatorul zbor spre Glasgow. Care este luni - adica la o saptamana distanta (de la ultimul zbor - n.red.) ", a precizat Jamieson.

Pasagerilor li s-a transmis ca pot sta pe durata saptamanii la un hotel, dar Jamieson sustine ca a existat o disputa cu privire la cine ar urma sa plateasca pentru cazare, inainte ca Wizz Air sa accepte acoperirea costurilor pentru pasagerii blocati in Bucuresti.

Citeste mai departe despre "Sute de britanici au ramas blocati in Romania dupa anularea unui zbor Wizz Air. Urmatorul zbor e luni - UPDATE" pe Ziare.com.

#britanici blocati Romania cursa anulata Wizz, #zbor Wizz Air anulat britanici Romania, #britanici blocati Romania Wizz Air , #Stiri Administratie