Sponsorizari ilegale pentru Petrolul Ploiesti: Primarul e suspect in dosar si asteptat la DNA

Marti, 03 Martie 2015, ora 09:58
1042 citiri
Sponsorizari ilegale pentru Petrolul Ploiesti: Primarul e suspect in dosar si asteptat la DNA
Foto: bucurestifm.ro

Primarul din Ploiesti, Iulian Badescu, spune ca are calitatea de suspect in dosarul in care procurorii DNA fac perchezitii, marti dimineata, la sediul Primariei, dar ca nu stie care sunt acuzatiile, urmand sa afle la DNA, unde va merge la audieri.

Badescu a declarat ca au fost facute perchezitii la locuinta sa, iar in prezent au loc descinderi la sediul Primariei, iar din ceea ce a citit in mandatul de perchezitie a inteles ca este suspect.

Iulian Badescu a mai spus ca nu i-au fost aduse la cunostinta acuzatiile si ca urmeaza sa mearga la audieri la DNA pentru a le afla.

Primarul Ploiestiului a precizat ca ancheta DNA vizeaza finantarile acordate de Consiliul Local echipei de fotbal Petrolul.

Procurorii DNA au facut, marti dimineata, mai multe perchezitii in Ploiesti, intre care una la sediul primariei si alta la locuinta edilului Iulian Badescu (PSD), intr-un dosar vizand modul in care Consiliul Local a finantat echipa de fotbal Petrolul Ploiesti.

Perchezitii DNA la... citeste mai departe despre "Sponsorizari ilegale pentru Petrolul Ploiesti: Primarul e suspect in dosar si asteptat la DNA" pe Ziare.com

#primar Ploiesti DNA, #primar Ploiesti echipa Petrolul , #Stiri Administratie