Spitalul Floreasca si Spitalui de Arsuri vor fi mutate in nordul Capitalei, anunta primarul Sectorului 1

Sambata, 26 August 2017, ora 12:35
1138 citiri
Spitalul Floreasca si Spitalui de Arsuri vor fi mutate in nordul Capitalei, anunta primarul Sectorului 1
Foto: Facebook / Dan Tudorache

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, ii anunta pe bucuresteni ca doua dintre marile spitale de urgenta din Capitala, Floreasca si Spitalul de Arsuri, vor fi mutate in zona de nord.

"Vom construi un spital nou, in jur de o mie de paturi. Am format o comisie impreuna cu Ministerul Sanatatii. Am vorbit acum doua zile cu domnul ministru Bodog si incepand de saptamana viitoare comisia va intra in atributii.

Vor fi relocate cele doua spitale, Spitalul Floreasca si Spitalul de Arsi, in zona de nord a Sectorului 1, pe Soseaua Bucuresti-Targoviste, nr. 10. Comisia intra in functiune incepand de saptamana viitoare, terenul il avem, deja trebuie sa inceapa aceasta comisie sa lucreze, sa putem da drumul la studiul de prefezabilitate, de fezabilitate si automat la licitatie", a declarat Dan Tudorache, primarul sectorului 1, citat de Digi24.

Primaria va fi cea care va pune la dispozitie atat terenul de peste 7 hectare, cat si banii necesari pentru construirea celor trei cladiri in care vor functiona cele doua spitale.

Liderii PSD au vorbit de mai multe ori despre construirea unor spitale in Capitala, conform programului de guvernare, dar de fiecare data termenii s-au schimbat.

#Spital Floreasca mutat Bucuresti, #Spital Arsuri mutat , #Stiri Administratie