Sorin Oprescu, arestat preventiv: Ce se intampla cu salariile angajatilor Primariei Capitalei

Vineri, 11 Septembrie 2015, ora 22:12
1352 citiri
Sorin Oprescu, arestat preventiv: Ce se intampla cu salariile angajatilor Primariei Capitalei
Foto: Ziare.com

Angajatii Primariei Capitalei isi vor primi salariile in cursul saptamanii viitoare, a declarat vineri viceprimarul Bucurestiului Cornel Pieptea.

"Abia luni, dupa ce se va judeca la Curte (Curtea de Apel Bucuresti - n.red.), comunicarea pleaca spre prefect si mai departe prefectul da ordinul pe care il trimite catre secretarul Primariei si ulterior convocam Consiliul General, dar pana in momentul acesta nu s-a intamplat absolut nimic.

Angajatii Primariei isi vor primi salariile saptamana viitoare. Am avut o discutie cu ei, oamenii au inteles, le-am multumit, este o situatie din care nu avem iesire. Le vor primi in cursul saptamanii viitoare", a precizat Pieptea.

Angajatii Primariei Capitalei se tem ca nu isi iau salariile la timp, din cauza arestarii lui Oprescu

Potrivit acestuia, este vorba despre 1.300 de angajati din aparatul propriu de la Primaria Municipiului Bucuresti, Administratia Cimitirelor si Palatele Brancovenesti.

Cornel Pieptea spune ca nu crede ca luni se ...citeste mai departe despre "Sorin Oprescu, arestat preventiv: Ce se intampla cu salariile angajatilor Primariei Capitalei" pe Ziare.com

#plata salarii Primaria Capitalei, #Oprescu arestat preventiv, #salarii angajati primarie Bucuresti , #Stiri Administratie