Seful Asociatiei Agentiilor de Turism acuza Ministerul de Externe ca strica vacantele romanilor

Luni, 18 Iulie 2016, ora 10:44
898 citiri

Presedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), Alin Burcea, acuza Ministerul Afacerilor Externe ca le strica vacantele romanilor, prin mesajele transmise, care ii panicheaza pe turisti.

Burcea este de parere ca romanii sunt speriati fara motiv, de fiecare data cand in lume are loc o situatie de criza, ultimul exemplu fiind cel din Turcia, unde vineri noaptea a avut loc o lovitura de stat.

Sambata, pe site-ul MAE, fusese publicata o atentionare de calatorie privind Turcia: "Avand in vedere ca, potrivit informatiilor disponibile, aeroporturile internationale si alte cai de comunicatii din Turcia sunt momentan blocate, cetatenii romani care intentioneaza sa se deplaseze spre orice destinatii din Turcia in cursul zilelor urmatoare sunt sfatuiti sa isi reprogrameze calatoriile respective".

"Asta e o dezinformare, pentru ca niciodata nu au fost inchise toate aeroporturile. E de prost gust ca MAE nu face altceva decat sa spuna lucruri neadevarate de cate ori apar ...citeste mai departe despre "Seful Asociatiei Agentiilor de Turism acuza Ministerul de Externe ca strica vacantele romanilor" pe Ziare.com

#sef ANAT avertizari MAE, #avertizari MAE Turcia, #turisti lovitura stat Turcia , #Stiri Administratie