Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Sechestrul asupra averilor lui Ovidiu Tender si Marian Iancu, extins in dosarul "Carom"

Sechestrul asupra averilor lui Ovidiu Tender si Marian Iancu, extins in dosarul "Carom"
Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au dispus extinderea sechestrului asupra averilor lui Ovidiu Tender si Marian Iancu, masura asiguratorie urmand sa fie pusa pe conturile bancare, pe actiunile firmelor pe care le detin, dar si asupra conturilor sotiilor sau ale fostelor sotii.

Masura a fost luata in dosarul "Carom", aflat, in faza de apel, pe rolul Curtii de Apel Bucuresti (CAB).

Judecatorii au decis extinderea sechestrului care fusese pus pe mai multe bunuri ale inculpatilor din acest proces, dispuse de procurori in 12 ianuarie 2005, in 19 ianuarie 2006, in 17 si 18 aprilie 2006, in 23 iunie 2006 si in 4 iulie 2006.

Masura extinderii sechestrului le-a fost impusa lui Ovidiu Tender, Marian Iancu si lui Marin Badea, "asupra conturilor (inclusiv a dobanzilor aferente sumelor inscrise la credit, ce vor curge in continuare conform contractelor incheiate cu unitatea bancara), actiunilor si activelor societatilor comerciale la care acestia figureaza ca imputerniciti, beneficiari ...citeste mai departe despre "Sechestrul asupra averilor lui Ovidiu Tender si Marian Iancu, extins in dosarul "Carom"" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1117 ori