Se schimba componenta CNATDCU: Cine sunt membrii nou numiti

Marti, 17 Ianuarie 2017, ora 22:57
787 citiri
Se schimba componenta CNATDCU: Cine sunt membrii nou numiti
Foto: captura Youtube

Cinci dintre cei 47 de membri ai Consiliului General al CNATDCU si alti 18 din opt comisii de specialitate au fost schimbati prin ordin de ministru, care a fost publicat, marti, in Monitorul Oficial, pentru ca si-au dat demisia, fie din motive personale, fie pentru ca erau incompatibili cu aceste functii.

Astfel, din Consiliul General al CNATDCU au plecat cinci membri, printre care si academicianul Viorel Barbu, fost presedinte. Locul lui de membru al Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU), dar nu si de presedinte, care va fi desemnat ulterior prin vot, a fost ocupat de academicianul Dorel Banabic.

De asemenea, Mihai-Eugen Hinescu, de la Institutul National de Cercetare-Dezvoltare in domeniul Patologiei si Stiintelor Biomedicale "Victor Babes" a fost inlocuit in Consiliul General de Catalin Vasilescu, de la UMF Carol Davila.

La randul sau, Sorin Gabriel Popescu de la Universitatea Tehnica din Cluj Napoca a fost ...citeste mai departe despre "Se schimba componenta CNATDCU: Cine sunt membrii nou numiti" pe Ziare.com

#membri CNATDCU inlocuiti, #CNATDCU membri , #Stiri Administratie