Dupa minivacanta de 1 Decembrie a inceput calvarul in trafic. Bara la bara intre Predeal si Comarnic, coloana de 20 de km intre Rucar si Bran

Duminica, 03 Decembrie 2017, ora 15:01
991 citiri
Dupa minivacanta de 1 Decembrie a inceput calvarul in trafic. Bara la bara intre Predeal si Comarnic, coloana de 20 de km intre Rucar si Bran
Foto: Arhiva Ziare.com

Autovehiculele circula duminica bara la bara intre Predeal si Comarnic, iar intre Rucar si Bran coloana de masini este de aproximativ 20 de km, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

"Din cauza numarului foarte mare de autovehicule care se deplaseaza dinspre statiunile montane catre capitala, se circula in coloana, bara la bara, pe DN1, intre Predeal si Comarnic", anunta politistii.

Acestia recomanda ca, pentru evitarea aglomeratiei, soferii care se intorc de la munte sa foloseasca ruta ocolitoare: DN1A Sacele - Cheia - Ploiesti, A3 Ploiesti - Bucuresti. Despre acest traseu, ei spun ca, desi pe anumite portiuni se mai aglomereaza, valorile de trafic sunt mult mai reduse.

De asemenea, tot din cauza numarului mare de autoturisme, traficul este intens si pe DN7, intre Vestem si Talmaciu, judetul Sibiu, precum si intre Ramnicu Valcea si Bujoreni, judetul Valcea, pe sensul de mers catre Ramnicu Valcea.

Se circula bara la bara si pe DN73, intre Rucar si Bran, pe sensul de mers catre Rucar, unde s-a format o coloana de aproximativ 20 de kilometri.

"Recomandam conducatorilor auto sa respecte indicatiile politistilor rutieri prezenti la fata locului, sa circule cu atentie sporita, sa manifeste intelegere fata de situatiile aparute si sa-si pastreze calmul la volan", spun reprezentantii Infotrafic. ...citeste mai departe despre "Dupa minivacanta de 1 Decembrie a inceput calvarul in trafic. Bara la bara intre Predeal si Comarnic, coloana de 20 de km intre Rucar si Bran" pe Ziare.com

#trafic munte, #trafic DN1 , #Stiri Administratie