Scandalul sponsorizarilor de la ISU: Cati bani au primit pompierii bacauani de la firmele pe care le controlau

Luni, 23 Noiembrie 2015, ora 18:43
788 citiri
Scandalul sponsorizarilor de la ISU: Cati bani au primit pompierii bacauani de la firmele pe care le controlau
Foto: Arhiva Ziare.com

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bacau a primit anul trecut sponsorizari in valoare totala de 63.631 de lei, de la 17 firme, dintre care cinci au fost sanctionate contraventional, la trei le-au fost respinse cererile, iar alte trei nu sunt din Bacau, precizeaza IGSU.

Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (IGSU) transmite, intr-un comunicat, ca ISU Bacau a primit, prin Asociatia Pompierii Bacauani, 36 de sponsorizari de la 17 societati comerciale.

Dintre aceste firme, trei nu sunt din judetul Bacau, doua au depus cereri de avizare, dar li s-a dat negatie deoarece nu se incadrau in categoriile de constructii supuse avizarii/ autorizarii, cinci au fost sanctionate contraventional, iar unei firme i s-a respins cererea de autorizare pentru nerealizarea masurilor specifice.

Documentul cu sponsorizarile ISU, publicat luni (surse)

Cele mai multe sponsorizari (17) au constat materiale de constructii, 11 in bunuri resort IT, iar altele au ...citeste mai departe despre "Scandalul sponsorizarilor de la ISU: Cati bani au primit pompierii bacauani de la firmele pe care le controlau" pe Ziare.com

#sponsorizari pompieri Buzau, #raport sponsorizari ISU , #Stiri Administratie