Scandalul autostrazii Sibiu-Orastie: Suspiciuni de natura penala si sesizari in Justitie

Miercuri, 11 Noiembrie 2015, ora 18:28
1089 citiri
Scandalul autostrazii Sibiu-Orastie: Suspiciuni de natura penala si sesizari in Justitie
Foto: Ziare.com

Controlul dispus de ministrul Transporturilor, Iulian Matache, la CNADNR, cu privire la constructia autostrazii Orastie - Sibiu, a relevat nereguli si disfunctionalitati, fiind astfel sesizate organele abilitate ale statului, dupa aparitia unor suspiciuni de natura penala.

Printre constatarile facute de Corpul de Control se numara inregistrarea de mari intarzieri inca din faza de proiectare, care au continuat si in faza de constructie, potrivit unui comunicat al Ministerului Transporturilor.

De asemenea, potrivit sursei citate, antreprenorul a solicitat o majorare de 30% din valoarea de contract pentru solutiile tehnice in zonele cu instabilitate a terenului.

In plus, pe parcursul derularii lucrarilor au fost emise 275 rapoarte de neconformitate, din care 249 Consitrans si 26 DRDP Brasov, mai arata Ministerul Transporturilor. Printre deficientele in sarcina antreprenorului s-au numarat neconformitatea materialelor utilizate sau neaprobarea acestora de catre CNADNR, ...citeste mai departe despre "Scandalul autostrazii Sibiu-Orastie: Suspiciuni de natura penala si sesizari in Justitie" pe Ziare.com

#Corp Control autostrada Sibiu Orastie, #nereguli autostrada Sibiu Orastie , #Stiri Administratie