Rusii nu ne scapa din ochi: Misiuni de lupta in Marea Neagra, sub atenta supraveghere

Marti, 24 Mai 2016, ora 07:39
3127 citiri
Rusii nu ne scapa din ochi: Misiuni de lupta in Marea Neagra, sub atenta supraveghere
Foto: Ministerul francez al Apararii/Marine Nationale

O nava militara ruseasca a supravegheat exercitiul de luni, din Marea Neagra, la care au participat o mie de militari romani si francezi.

Comandantul fregatei Regina Maria, comandorul Marian Ciobotaru, a explicat scopul acestor exercitii: perfectionarea procedurilor de lucru in comun cu structurile NATO.

"Fregata Regina Maria a efectuat actiuni in comun cu fregata Jean Bart (foto), apartinand Marinei Natinoale Franceze, in scopul perfectionarii tacticilor si procedurilor de lucru in comun cu structuri NATO.

Am executat o serie de misiuni specifice pentru lupta antisubmarin, de aparare antiaeriana si de executare a supravegherii traficului maritim. Am executat si o tragere de artilerie, un exercitiu de aparare apropiata a navei impotriva amenintarilor asimetrice si, in cadrul antrenamentului specific de vitalitate, am remediat incidentele aparute in cazul unui incendiu", a afirmat comandorul Marian Ciobotaru, citat de News.ro.

Misiuni de cautare si atac de submarin in Marea ...citeste mai departe despre "Rusii nu ne scapa din ochi: Misiuni de lupta in Marea Neagra, sub atenta supraveghere" pe Ziare.com

#exercitii militare francezi romani Marea Neagra, #exercitii lupta Marea Neagra rusi , #Stiri Administratie