Restrictii de trafic in Bucuresti, din cauza unui protest la Gara de Nord si lucrari la reteaua de gaze

Miercuri, 03 Octombrie 2018, ora 07:07
1106 citiri
Restrictii de trafic in Bucuresti, din cauza unui protest la Gara de Nord si lucrari la reteaua de gaze
Foto: Brigada Rutiera Bucuresti

Brigada Rutiera a Capitalei va dispune restrictionarea temporara a traficului, miercuri si joi, in contextul unei manifestatii organizate la sediul Ministerului Transporturilor.

Intre orele 9:00 - 15:00, se va restrictiona traficul rutier pe banda I pe str. Berzei si str. Buzesti, ambele sensuri, segmentul cuprins intre bd. Nicolae Titulescu si str. Stirbei Voda, respectiv banda a doua pe str. Garii de Nord, sensul dinspre str. Berzei catre str. Piata Garii de Nord (vezi foto stanga cu harta restrictiilor).

Totodata, va fi restrictionat traficul rutier pe str. Parcalabul Baldovin de la intersectia cu str. Mircea Vulcanescu pana la str. Garii de Nord.

Politistii recomanda urmatoarele rute alternative: Calea Plevnei - Pasaj Basarab - Calea Grivitei sau Calea Grivitei - bd. Gheorghe Duca - bd. Al. I. Cuza - str. Dr. Felix - Sos. Nicolae Titulescu - Piata Victoriei.

Brigada Rutiera le solicita soferilor sa circule cu prudenta, sa evite deplasarea in zona in aceasta perioada, sa respecte semnalele agentilor de politie rutiera si sa utilizeze rutele alternative.

Brigada Rutiera anunta de asemenea ca, de miercuri, se vor efectua lucrari de inlocuire a conductelor si instalatiilor de racordare gaze naturale pe str. Gheorghe Manu, intre bd. Lascar Catargiu si Calea Victoriei, motiv pentru care se va restrictiona circulatia pe sensul de mers dinspre Calea Victoriei catre bd. Lascar Catargiu, cu exceptia Societatii de Transport Bucuresti (fosta RATB - n.red.) . ...citeste mai departe despre "Restrictii de trafic in Bucuresti, din cauza unui protest la Gara de Nord si lucrari la reteaua de gaze" pe Ziare.com

#restrictii trafic Bucuresti , #Stiri Administratie

Curs valutar

1 EUR = 4.9704 RON

-0.0025

1 USD = 4.5850 RON

0.0101
  1. Experții trag semnalul de alarmă: Cea mai mare criză din istorie lovește România și alte 100 de țări
  2. Suma uriașă pe care o vor plăti românii, pentru organizarea alegerilor. Semnal de alarmă: „Nemaivăzut așa ceva, pe vreme de pace!"
  3. Două țări NATO ”plâng” după Putin: Ucraina le lovește dur, punând bariera Rusiei
  4. O multinațională cu profituri de miliarde de euro anunță finalizarea unei fabrici în Transilvania
  5. Colapsul care amenință România, din 2030: „Va fi un tsunami financiar!"
  6. Care este avuția medie netă a românilor. Suma pare foarte ridicată la prima vedere
  7. A intrat în vigoare „taxa pe lux”. Care sunt marjele de impozitare și până când trebuie să se grăbească românii să-și declare bunurile
  8. Cea mai mare putere din Vest și 800.000 de români loviți de criză: Norvegia, Suedia și Polonia o depășesc
  9. Cine este bugetarul care încasează un salariu de 36.000 de euro net, lună de lună. Acuzații grave
  10. Se deschide un nou lot pe Autostrada A0 Sud. Când vom putea circula aproape 250 km fără oprire pe un drum de mare viteză VIDEO