PSD este acuzat ca face jocurile Rusiei prin ratarea programului de inzestrare al armatei

Sambata, 12 Ianuarie 2019, ora 12:15
1127 citiri

USR afirma ca noul scandal legat de licitatia pentru corvete initiata de Ministerul Apararii "demonstreaza ca PSD si Dragnea nu sunt in stare sa finalizeze fara suspiciuni de coruptie niciun contract, nici macar cele mai importante care vizeaza Armata Romana".

In opinia USR, acest blocaj, simultan cu atacul la seful Armatei, nu face decat sa destabilizeze flancul de est al NATO si serveste direct intereselor Rusiei, care lupta pentru controlul in Marea Neagra.

"PSD-ul lui Dragnea trebuie sa inteleaga ca programul de inzestrare al Armatei nu este un obiectiv in cartea de colorat numita 'Program de guvernare', ci o prioritate nationala si internationala pentru ca ne-am asumat rolul de a contribui la apararea granitelor NATO si UE", avertizeaza deputatul USR Bogdan Rodeanu, citat in comunicatul USR.

USR precizeaza ca angajamentul nostru pe flancul estic al Europei si in bazinul Marii Negre este un interes national care nu trebuie sa aiba nicio legatura cu jocurile politice de Teleorman, mai ales in conditiile in care Rusia lui Putin ameninta public cu represalii pentru scutul de aparare de la Deveselu.

"Daca am ajuns in stadiul in care acest lucru trebuie intarit de Parchetul Militar, ca sa inteleaga Liviu Dragnea, atunci asa sa fie. Angajatii din Ministerul Apararii care au sesizat Parchetul Militar cu privire la aceasta licitatie pe care Dragnea incerca sa o anuleze si-au facut datoria. Dosarul privind achizitia corvetelor a ajuns la Parchetul Militar, la procurori care nu pot fi controlati sau manipulati politic. A ajuns acolo unde NU ii convine PSD-ului si in locul de care ii e frica lui Dragnea. Pe masa Justitiei Militare. Dragnea va afla ce inseamna interesul national si juramantul respectat fata de tara", mai sustine USR.

Procedura de achizitie a corvetelor multifunctionale a fost suspendata de Ministerul Apararii Nationale (MApN), care a sesizat Parchetul Militar de pe langa Curtea Militara de Apel, "in temeiul unor suspiciuni rezonabile privind derularea in deplina legalitate a procedurii". ...citeste mai departe despre "PSD este acuzat ca face jocurile Rusiei prin ratarea programului de inzestrare al armatei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#program inarmare armata romana, #program achizitie corvete , #Stiri Administratie