Presedintele CNA poate fi demis - Iohannis a promulgat modificarea Legii audiovizualului

Marti, 21 Iulie 2015, ora 16:45
978 citiri
Presedintele CNA poate fi demis - Iohannis a promulgat modificarea Legii audiovizualului
Foto: Facebook/Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat actul normativ de modificare a Legii audiovizualului care prevede posibilitatea demiterii presedintelui Consiliului National al Audiovizualului (CNA) de catre Parlament, odata cu respingerea raportului de activitate al institutiei.

Potrivit unui comunicat transmis marti de Administratia Prezidentiala, presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea art. 20 din Legea audiovizualului nr. 504/2002.

Laura Georgescu nu demisioneaza de la sefia CNA, asa ca se "intra intr-un bucluc si mai mare"

Proiectul de lege a fost adoptat de Senat, in calitate de for legislativ decizional, pe 29 iunie, cu 117 voturi "pentru", dupa ce fusese respins de Camera Deputatilor pe 6 mai.

Acest proiect de modificare a Legii audiovizualului a fost initiat de parlamentarul PSD Georgica Severin, presedintele Comisiei pentru cultura si media din Senat, si de parlamentarul PNL Gigel Stirbu, presedintele Comisiei pentru ...citeste mai departe despre "Presedintele CNA poate fi demis - Iohannis a promulgat modificarea Legii audiovizualului" pe Ziare.com

#presedinte CNA demis, #legea audiovizualului promulgata , #Stiri Administratie