Ponta, despre criza refugiatilor. Ce trebuie sa faca Romania pentru a avea succes

Vineri, 02 Octombrie 2015, ora 14:33
1293 citiri
Ponta, despre criza refugiatilor. Ce trebuie sa faca Romania pentru a avea succes
Foto: Facebook/Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a cerut vineri sprijinul organizatiilor neguvernamentale si societatii civile in ansamblu pentru integrarea refugiatilor care ar putea sosi in Romania.

Anunt de la Cotroceni: Iata cand vin imigrantii in tara noastra: "Romania e total nepregatita"

"Nu cred ca pot doar autoritatile sa faca ceva in ceea ce priveste integrarea unor persoane pe un termen scurt, mediu sau lung in societatea romaneasca. (...) Nu pot doar autoritatile, cu mijloacele pe care le avem. Luam niste oameni, ii punem in niste cladiri si cu asta-basta. E vorba totusi de copii, in primul rand, care au niste drepturi internationale unanim recunoscute si ma refer aici la scoala, gradinita, la ingrijire medicala, e vorba despre dorinta de a gasi un loc de munca pentru ca, altfel, pe buna dreptate, societatea zice: ce facem, platim de la noi pentru altii? (...)

E vorba despre pregatirea comunitatilor locale oriunde vor fi asemenea situatii ca sa nu ne comportam ca in urma cu o mie de ani, sa ...citeste mai departe despre "Ponta, despre criza refugiatilor. Ce trebuie sa faca Romania pentru a avea succes" pe Ziare.com

#imigranti Romania, #refugiati Romania, #Victor Ponta imigranti Romania , #Stiri Administratie