Politistii vor sa stie cum li se calculeaza salariul: Bombardati cu mailuri Guvernul si Ministerul de Interne!

Marti, 04 Octombrie 2016, ora 20:30
740 citiri
Politistii vor sa stie cum li se calculeaza salariul: Bombardati cu mailuri Guvernul si Ministerul de Interne!
Foto: Facebook / Emil Pascut

Sindicatul Politistilor din Romania "Diamantul" (SPR) a lansat pe Internet o campanie prin care cere transparentizarea procedurilor de calcul a salariilor politistilor si modificarea fluturasului de salariu, astfel incat fiecare sa stie cat si de ce primeste.

"La momentul actual, cine vrea sa vada care sunt componentele din care i s-a format salariul, ce sporuri primeste, se simte ca ultimul tampit. Fluturasul arata prea putin, iar ordinele cu procedura de salarizare sunt secretizate.

Pana in 2010, ordinele astea erau nesecrete", se arata in comunicatul postat pe pagina de Facebook a Sindicatului Politistilor "Diamantul", care indeamna la mobilizare generala.

In comunicat se mai arata ca, la ora actuala, "sindicatele sunt dominate de pensionari, de lideri cu dosare penale, de lideri preocupati sa-si numere salariile cu multe zerouri pe care ...citeste mai departe despre "Politistii vor sa stie cum li se calculeaza salariul: Bombardati cu mailuri Guvernul si Ministerul de Interne!" pe Ziare.com

#campanie transparentizare fluturas salarii politisti , #Stiri Administratie