Perchezitii de amploare la 300 de spitale din tara - sunt verificate contractele cu Hexi Pharma

Joi, 09 Iunie 2016, ora 15:23
1015 citiri
Perchezitii de amploare la 300 de spitale din tara - sunt verificate contractele cu Hexi Pharma
Foto: Arhiva/Ziare.com

Perchezitii de amploare au loc, joi dupa-amiaza, la 300 de spitale din intreaga tara. Procurorii Parchetului General verifica contractele dintre institutiile respective si compania Hexi Pharma.

Anchetatorii ridica, de la spitalele din toata tara, documente privind contractele incheiate cu Hexi Pharma, in dosarul in care se face cercetari privind zadarnicirea combaterii bolilor.

Documentele urmeaza sa fie duse la Parchetul General, unde va fi continuata ancheta in dosarul Hexi Pharma.

Mai exact, procurorii judiciari au ajuns la concluzia ca Hexi Pharma a avut aproximativ 2.000 de contracte din 2010 si pana in 2016, iar dintre acestea, 300 au fost incheiate cu spitale.

Dimineata, au avut loc perchezitii la patru spitale importante din Capitala: Institutul Oncologic, Institutul Clinic Fundeni, Spitalul Bagdasar-Arseni si Spitalul de Psihiatrie Alexandru Obregia. Au fost controlate birourile managerilor si ale altor sefi din unitatile medicale, potrivit unor surse citate de ...citeste mai departe despre "Perchezitii de amploare la 300 de spitale din tara - sunt verificate contractele cu Hexi Pharma" pe Ziare.com

#perchezitii spitale, #perchezitii 300 spitale Hexi Pharma , #Stiri Administratie