Parchetul General: Dan Condrea s-a sinucis. Dosarul mortii e clasat

Miercuri, 20 Iulie 2016, ora 09:14
846 citiri
Parchetul General: Dan Condrea s-a sinucis. Dosarul mortii e clasat
Foto: Arhiva Digi 24 TV

Parchetul General a incheiat ancheta cu privire la moartea lui Dan Condrea, fostul patron al Hexi Pharma, concluzia finala fiind ca acesta s-a sinucis.

Procurorii au clasat astfel cauza cu privire la infractiunea de ucidere din culpa si au exclus varianta unui accident rutier.

Dan Condrea a murit pe 22 mai, dupa ce a intrat cu masina intr-un copac, pe un drum judetean, intre localitatile Corbeanca si Buftea.

Citeste stenograma primului apel la 112.

Varianta unei crime a fost exclusa de anchetatorii care instrumenteaza acest dosar, fiind luate in calcul doua alte posibilitati: sinuciderea sau un accident provocat fie din neatentie, fie din cauze tehnice.

Din expertizele tehnice efectuate si celelalte probe obtinute de procurori a reiesit ca Dan Condrea s-a sinucis, dupa cum a anuntat, miercuri, procurorul Cornelia Sandru, consilier al procurorului general al Romaniei.

Din raporul autopsiei medico-legale a reiesit ca moartea lui Dan Condrea a fost violenta, cauzata de ...citeste mai departe despre "Parchetul General: Dan Condrea s-a sinucis. Dosarul mortii e clasat" pe Ziare.com

#Dan Condrea sinucis , #Stiri Administratie