Pana in noiembrie 2016 vom avea o lege unitara a salarizarii, promite ministrul Muncii

Luni, 21 Decembrie 2015, ora 21:26
1102 citiri
Pana in noiembrie 2016 vom avea o lege unitara a salarizarii, promite ministrul Muncii
Foto: gov.ro

Legea privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice se afla printre prioritatile anului 2016, a declarat, luni, ministrul Muncii, Ana Costea, care a precizat ca termenul de adoptare a acestei legii este noiembrie 2016.

"Exista un proiect in minister al acestei legi (a salarizarii unitare n.r.). Impreuna cu directiile de specialitate din minister, dupa ce vom aseza putin pe tot ceea ce inseamna salarizare va trebui sa facem niste studii de impact. Va trebui sa respectam procedura de a revizui acel proiect, pe de o parte, sa vedem care sunt lucrurile... exista niste nemultumiri si din partea sindicatelor si din partea patronatelor si atunci vom relua aceasta procedura.

Deci, noi, la 1 februarie o sa avem proiectul pus la punct in minister, il spunem procedurii consultarii partenerilor sociali, pentru ca am acest mecanism si legea ma obliga ca tot ceea ce inseamna proiect de act normativ cu impact pe atributiile partenerilor sociali sa ii consult.

Voi face ...citeste mai departe despre "Pana in noiembrie 2016 vom avea o lege unitara a salarizarii, promite ministrul Muncii" pe Ziare.com

#lege unitara salarizare fonduri publice, #salarii untiare fonduri buget , #Stiri Administratie