Nicusor Dan ii asteapta pe ministrii lui Ciolos in USR

Luni, 22 August 2016, ora 13:13
868 citiri
Nicusor Dan ii asteapta pe ministrii lui Ciolos in USR
Foto: Facebook/Nicusor Dan

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Nicusor Dan, a declarat, luni, ca formatiunea sa are usa deschisa pentru actualii ministri si ca Dacian Ciolos este una dintre optiunile formatiunii pentru functia de prim-ministru de dupa alegeri.

Nicusor Dan a precizat ca membrii Guvernului "se incadreaza in criteriile" de adeziune in USR, insa organizatia in care se vor inscrie va decide daca acestia se vor regasi sau nu pe liste partidului la alegerile parlamentare.

"Oameni de profilul Vlad Voiculescu, Cristian Ghinea, Dacian Ciolos sunt de profilul celor pe care noi ii cautam in USR. Nu au existat insa discutii legate de un acest tip de candidatura. Au usile deschide de a deveni membri, urmand ca organizatia judeteana, respectiv a municipiului Bucuresti, sa decida prin vot secret cine vor fi candidatii. (...)

Se incadreaza in ceea ce am defini noi criterii de admitere in USR. (...) Domnul Voiculescu (Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii - n.red.), ca multi oameni din Guvernul asta, ...citeste mai departe despre "Nicusor Dan ii asteapta pe ministrii lui Ciolos in USR" pe Ziare.com

#Nicusor Dan Ciolos premier, #Nicusor Dan ministri USR, #Nicusor Dan invitatie ministri , #Stiri Administratie