Ministrul Muncii admite ca femeile inca sunt discriminate in Romania

Duminica, 08 Mai 2016, ora 16:02
886 citiri

Ministrul Muncii, Dragos Pislaru, a declarat duminica, cu ocazia Zilei egalitatii de sanse intre femei si barbati, ca traim inca intr-o societate marcata de diverse forme de discriminare la adresa femeilor, desi acestea isi asuma roluri egale cu ale barbatilor.

"In ciuda dovezilor incontestabile care arata contributia si impactul pozitiv pe care femeile il au atunci cand isi asuma roluri egale cu partenerii lor, traim inca intr-o societate marcata de diverse forme de discriminare la adresa lor. Acest lucru arata ca egalitatea de sanse intre femei si barbati nu se intampla de la sine, ca este nevoie de un efort comun de schimbare a mentalitatii, iar participarea tinerilor este fundamentala.

Pentru ca ei pot sa reechilibreze sistemul de valori si sa inteleaga ca, sprijinind afirmarea femeilor, contribuie de fapt la dezvoltarea societatii in ansamblu", a spus ministrul Muncii, Familiei, ...citeste mai departe despre "Ministrul Muncii admite ca femeile inca sunt discriminate in Romania" pe Ziare.com

#discriminare femei, #Pislaru discriminare femei , #Stiri Administratie