Medias, asa da!

Joi, 08 Octombrie 2015, ora 09:04
942 citiri
Medias, asa da!

Stupoare! Opozitia nu face opozitie. In Parlament, Puterea nu guverneaza si nici Opozitia nu face opozitie. Dupa trei ani de arestari, condamnari si dezvaluiri despre ticalosenia clasei politice, tara e condusa din inertie, iar Puterea si Opozitia sunt preocupate de conservarea privilegiilor.

La nivel local e si mai rau. Sunt rare cazurile in care Opozitia nu a blatuit cu Puterea inca de a doua zi de dupa alegeri. Exista o gandire ca politica e despre totul sau nimic, ca Opozitia nu mai are niciun rol dupa ce pierde alegerile. Puterea uita de angajamentele luate in fata cetatenilor si se preocupa de impartirea functiilor, iar Opozitia jura loialitate sperand sa primeasca ceva, orice de la Putere.

Bolintin Vale, al doilea oras ca marime din Giurgiu, se gaseste la nici 20 de kilometri de Bucuresti. Ca orice alt orasel din Romania, si Bolintinul cu cele 12 mii de suflete este centru economic pentru zeci de comune limitrofe. Duminica, sute de oameni din imprejurimi vin la targul din ...citeste mai departe despre "Medias, asa da!" pe Ziare.com

#administratie Bolintin consiliu local, #primarii administratie Medias , #Stiri Administratie