Masuri de relaxare in lume: Barurile s-au redeschis in Finlanda si Norvegia, cafenelele si restaurantele in Olanda

Luni, 01 Iunie 2020, ora 16:11
769 citiri
Masuri de relaxare in lume: Barurile s-au redeschis in Finlanda si Norvegia, cafenelele si restaurantele in Olanda
Foto: Arhiva Pixabay

Dupa doua luni de la inchiderea lor in contextul pandemiei de coronavirus, barurile s-au redeschis luni in Finlanda si Norvegia, in timp ce in Olanda restaurantele si cafenelele isi pot relua serviciile dar cu respectarea regulilor de distantare sociala.

In Finlanda, spatiile interioare a 10.000 de baruri si restaurante, inchise din 4 aprilie, se pot redeschide insa doar la jumatate din capacitatea lor normala, in baza unor masuri ce vor ramane in vigoare pana la mijlocul lunii octombrie.

Niciun fel de limita nu a fost insa impusa teraselor si gradinilor, cu conditia respectarii unei distante intre clienti care vor trebui sa stea asezati.

Finlanda, cu o populatie de 5,5 milioane de locuitori, a inregistrat pana in prezent 314 decese asociate maladiei Covid-19 si peste 6.700 cazuri de infectare.

In tara vecina Norvegia - care numara 8.411 contagieri si 236 de decese la o populatie similara - locuitorii pot intra din nou in barurile care au fost autorizate sa se redeschida la doua luni dupa inchiderea lor, in contextul pandemiei de coronavirus.

La Oslo, locuitorii vor putea degusta din nou bauturile preferate, dar in conditii de igiena ce raman drastice.

Citeste mai departe despre "Masuri de relaxare in lume: Barurile s-au redeschis in Finlanda si Norvegia, cafenelele si restaurantele in Olanda" pe Ziare.com.

#terase redeschise Finlanda Norvegia, #terase redeschise Olanda , #Stiri Administratie