Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Mai multe drumuri din Sinaia vor fi inchise timp de doua luni

Mai multe drumuri din Sinaia vor fi inchise timp de doua luni


Mai multe drumuri din statiunea Sinaia, de pe Valea Prahovei, vor fi inchise circulatiei autovehiculelor si pietonilor timp de doua luni, restrictiile fiind impuse intrucat pe respectivele tronsoane se executa lucrari de reabilitare a infrastructurii.

Traficul rutier, dar si circulatia pietonilor vor fi restrictionate, timp de doua luni, pe mai multe tronsoane de drum din statiunea prahoveana Sinaia, unde se desfasoara lucrari de reabilitare a infrastructurii, anunta Primaria Sinaia.

Incepand de joi, 16 mai, Bulevardul Fedinand, una dintre cele mai circulate artere rutiere din Sinaia, va fi inchis din dreptul intrarii pe Aleea Pelesului pana la intersectia cu drumul national 1, traficul rutier pe aceasta artera de circulatie fiind complet blocat.

Pe directia Brasov - Centru, circulatia autovehiculelor se va realiza din Calea Brasovului, continuare strazile 13 Septembrie - Bulevardul Carol I. Pentru tranzitarea orasului Sinaia se recomanda centura ocolitoare a orasului, respectiv DN1.

De asemenea, incepand cu data de 20 mai, de la ora 9:00, circulatia rutiera va fi blocata pe strada Octavian Goga, din dreptul intrarii in Parcul "Dimitrie Ghica", pana la intersectia cu strada Eroilor. Restrictia pe acest tronson va fi impusa pana la finalizarea lucrarilor care sunt estimate a fi terminate in urmatoarele doua luni.

Traficul rutier, inclusiv transportul public de persoane, se va putea face pe strada Aosta - str. Spatar Mihail Cantacuzino - str. Eroilor.

Circulatia pietonilor in Sinaia va fi si ea restrictionata pe unele tronsoane de drum. Astfel, incepand cu 20 mai va fi inchis Bulevardul Republicii din dreptul Bisericii Sf. Ilie pana la Hotel International. Masura este luata intrucat in zona se efectueaza lucrari de reabilitare a retelei de apa, estimate a dura aproximativ doua luni.

Circulatia pietonala pe Bulevardul Republicii se va realiza pe partea dreapta in sensul de mers spre centru.

Statiunea Sinaia este cea mai cautata dintre statiunile de pe Valea Prahovei, mii de turisti alegand ca destinatie aceasta statiune in fiecare week-end, dar si de sarbatori.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Mediafax
Articol citit de 1617 ori