Masuri anti-pandemie in Europa. Madrid isi va inchide granitele cu doar cateva zile inainte de Craciun

Sambata, 21 Noiembrie 2020, ora 10:40
1157 citiri
Masuri anti-pandemie in Europa. Madrid isi va inchide granitele cu doar cateva zile inainte de Craciun
Madrid isi va inchide portile ianinte de Craciun FOTO Pixabay.com

Orasul Madrid din Spania anunta ca isi va inchide granitele pentru evitarea raspandirii coronavirusului. Masura va fi aplicata cu doar cateva zile inainte de Craciun.

Astfel, in perioada 04-13 decembrie, Madrid va intra in lockdown, iar circulatia catre celelalte regiuni ale Spaniei va fi permisa doar din motive de urgenta, conform Adevarul.ro.

"Vrem ca lucrurile sa mearga cat mai bine, avand in vedere apropierea Craciunului", a spus adjunctul ministrului Sanatatii din Spania, Antonio Zapatero.

Prin aceasta decizie autoritatile vor sa evite deplasarile masive din perioada sarbatorilor si sa faca un pas important in lupta cu inamicul invizibil, coronavirusul.

Spania a fost scoasa de pe lista statelor cu risc epidemiologic ridicat. Astfel ca romanii care vor reveni in tara din acea zona, nu vor mai sta in carantina, conform unui document al Grupului de Comunicare Strategica.

DOCUMENT Lista actualizata a tarilor din zona galbena. Romanii care vin din aceste zone trebuie sa stea in carantina ...citeste mai departe despre "Masuri anti-pandemie in Europa. Madrid isi va inchide granitele cu doar cateva zile inainte de Craciun" pe Ziare.com

HMD Global lansează dispozitivele XR21 și T21. Cu ce specificații vin
HMD Global lansează dispozitivele XR21 și T21. Cu ce specificații vin
HMD Global a anunțat lansarea noilor dispozitive HMD XR21 și HMD T21, destinate consumatorilor din Europa. HMD XR21 Asamblat în Europa, HMD XR21 este similar cu modelul Nokia XR21 5G...
#coronavirus, #Europa, #madrid, #lockdown, #craciun , #Stiri Administratie