Lactate Bradet. Un brand ucis dintr-o vorba. Cine plateste?

Joi, 03 Martie 2016, ora 11:02
1186 citiri
Lactate Bradet. Un brand ucis dintr-o vorba. Cine plateste?

Scandalul bebelusilor din Arges a intrat deja in faza paranoica. Dupa ce, de atata amar de timp, medicii nu reusesc sa descopere cauza mortii lor, apare informatia ca un lot de branza de vaci produs de Lactate Bradet este contaminat cu bacteria E-coli.

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, declara cu manie proletara ca o posibila sursa a imbolnavirii copiilor, ajunsi in stare grava la "Spitalul Marie Curie" din Bucuresti, ar putea fi laptele de vaca ce a stat la baza unui lot de 20kg de branza vrac, produs de Lactate Bradet.

Nu fac parte din categoria celor care cred ca cineva vrea sa omoare capitalul autohton pentru a face loc celui strain, idee care s-a vehiculat inclusiv in raport cu acest nefericit eveniment. Asadar nu cred ca ministrul Agriculturii este rau-intentionat. Cred insa ca este iresponsabil.

A lega tragedia mortii unor bebelusi de numele unei companii, fie ea romaneasca, fie straina, este o dovada de prostie crasa in domeniul comunicarii publice. Faptul ca un ...citeste mai departe despre "Lactate Bradet. Un brand ucis dintr-o vorba. Cine plateste?" pe Ziare.com

#Lactate Bradet Ecoli, #bebelusi murit Ecoli, #ministrul Agriculturii Lactate Bradet , #Stiri Administratie