Kovesi nu renunta la lupta: Daca cineva crede ca va opri DNA, se insala amarnic

Marti, 15 Martie 2016, ora 22:53
990 citiri
Kovesi nu renunta la lupta: Daca cineva crede ca va opri DNA, se insala amarnic
Foto: Captura TVR 1

Procurorul sef al DNA Laura Codruta Kovesi a asigurat ca institutia pe care o conduce va continua lupta cu infractorii, spunand vehement ca, "daca cineva crede ca va opri Directia Nationala Anticoruptie, se insala amarnic".

Intr-un interviu acordat marti seara la TVR 1, Kovesi a vorbit despre decizia Curtii Constitutionale privind interceptarile SRI, spunand ca ordonanta de urgenta adoptata vinerea trecuta de Guvern "este o solutie provizorie prin care atat noi, DNA, cat si celelalte institutii, vom respecta ceea ce s-a scris in motivarea CCR".

"Prin aceasta decizie, incepand de azi am schimbat modalitatea de punere in aplicare a autorizatiilor care ne permit supravegherea tehnica", a declarat Kovesi, adaugand ca "niciun ofiter al SRI nu va putea participa la punerea in aplicare a mandatelor".

De ce nu vine DNA la TVR? Cum raspunde Kovesi

Procurorul sef al DNA a aratat ca in dosarele incheiate anul trecut exista 357 de rechizitorii, iar in mai mult de jumatate nu s-au ...citeste mai departe despre "Kovesi nu renunta la lupta: Daca cineva crede ca va opri DNA, se insala amarnic" pe Ziare.com

#Kovesi interceptari SRI, #Kovesi decizie CCR , #Stiri Administratie