Interceptarile comunicatiilor din Romania, blocate aproximativ o saptamana dupa decizia CCR

Joi, 14 Aprilie 2016, ora 20:27
1026 citiri
Interceptarile comunicatiilor din Romania, blocate aproximativ o saptamana dupa decizia CCR
Foto: Arhiva Ziare.com

Convorbirile telefonice si comunicatiile de date prin internet nu au putut fi interceptate aproximativ o saptamana dupa decizia CCR, in acest interval angajatii Politiei Romane, procurorii si ceilalti beneficiari ai interceptarilor neputand accesa nicio informatie din centrul national de interceptari.

Potrivit unor surse din Serviciul Roman de Informatii (SRI), blocajul interceptarilor a inceput pe 15 martie. Atunci, intre 7.00 si 14.00, toate interceptarile s-au oprit indiferent cine le autorizase si daca beneficiarii erau DNA, DIICOT, Ministerul Afacerilor Interne, prin Directia de Operatiuni Speciale, Departamentul pentru Informatii si Protectie Interna sau MApN, prin Directia Generala de Informatii a Armatei, informeaza News.ro.

Singurele supravegheri tehnice care s-au putut face dupa 15 martie au fost cele care erau autorizate in baza unor mandate de siguranta nationala.

SRI: Costul interceptarilor telefonice este secret de stat

Imediat dupa ce au fost intrerupte ...citeste mai departe despre "Interceptarile comunicatiilor din Romania, blocate aproximativ o saptamana dupa decizia CCR" pe Ziare.com

#interceptari ordonanta Ciolos decizie CCR , #Stiri Administratie