Incendiul de la Mega Mall a pornit de la o sauna din centrul sportiv

Sambata, 20 Iunie 2015, ora 12:37
1149 citiri
Incendiul de la Mega Mall a pornit de la o sauna din centrul sportiv
Foto: Ziare.com

Incendiul care a izbucnit sambata dimineata la Mega Mall Bucuresti a cuprins mobilierul dintr-un vestiar de la o sauna aflata la etajul superior centrului comercial, care a ars fara flacara, dar a degajat fum.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti - Ilfov, Daniel Vasile, a declarat, pentru Mediafax, ca sambata, in jurul orei 08:40, a fost facuta o sesizare, prin numarul de urgenta 112, ca de la etajul superior al centrului comercial Mega Mall iese fum.

Incendiu la Mega Mall, cel mai mare mall din Bucuresti

Incendiul a cuprins obiecte de mobilier dintr-o camera de zece metri patrati, care era folosita ca vestiar pentru o sauna. Obiectele de mobiler nu au ars cu flacara, dar au degajat fum, acesta fiind vizibil la nivelul acoperisului.

In timpul interventiei pompierilor, care a durat aproximativ o ora, nu a fost necesara evacuarea persoanelor aflate in Mega Mall, a spus Daniel Vasile.

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale ...citeste mai departe despre "Incendiul de la Mega Mall a pornit de la o sauna din centrul sportiv" pe Ziare.com

#incendiu Mega Mall, #incendiu sauna Mega Mall , #Stiri Administratie