Benzina a coborât sub 8 lei litrul pentru prima dată în ultimele două luni. Cât costă motorina

Luni, 18 Iulie 2022, ora 14:05
655 citiri
Benzina a coborât sub 8 lei litrul pentru prima dată în ultimele două luni. Cât costă motorina
Imagine dintr-o benzinărie FOTO Pixabay

Benzina poate fi cumparata cu un pret mai mic de 8 lei per litru pentru prima data in ultimele doua luni intr-o singura statie, deocamdata, in Capitala, cea a Petrom de pe strada Dr Herescu Petre.

Pretul benzinei standard din aceasta statie a coborat la 7,98 lei/l, dupa aplicarea reducerii de 50 de bani promovata de guvern in cooperare cu distribuitorii, in urma unei noi ieftiniri cu 4 bani/l efectuate duminica, 17 iulie, de liderul pietei.

Ultima data cand soferii romani au cumparat benzina cu un pret mai mic de 8 lei/l a fost pe 17 mai, cand cateva statii Lukoil mai practicau un pret de 7,99 lei/l, scrie profit.ro.

In alte doua statii ale Petrom, de pe strada Jiului si de pe strada Straulesti - Petrom City, pretul benzinei standard, dupa aplicarea reducerii de 50 de bani, era de 8 lei/l.

Cele mai scumpe statii Petrom din capitala vindeau luni benzina standard cu 8,05 lei/l (8,55 lei/l, la care se aplica reducere de 50 de bani).

In ceea ce priveste preturile practicate de concurenta, cea mai ieftina benzina standard costa in capitala 8,02 lei/l in trei statii Lukoil, 8,09 lei/l in cele 3 statii Socar, 8,1 lei/l in 5 statii OMV, 8,12 lei/l la Rompetrol si 8,17 lei/l la MOL.

Pretul motorinei a ramas acelasi, de 8,66-8,69 lei/l, dupa aplicarea reducerii de 50 de bani la casa. ...citeste mai departe despre "Benzina a coborat sub 8 lei litrul pentru prima data in ultimele doua luni. Cat costa motorina" pe Ziare.com

#preturi combustibili Romania, #ieftinire benzina, #preturi, #motorina , #Stiri Administratie