Raportul GRECO critica Legile Justitiei si cere expres Romaniei sa abandoneze sectia speciala pentru investigarea magistratilor

Miercuri, 11 Aprilie 2018, ora 11:04
1422 citiri
Raportul GRECO critica Legile Justitiei si cere expres Romaniei sa abandoneze sectia speciala pentru investigarea magistratilor

Grupul de State impotriva Coruptiei a publicat, miercuri dimineata, raportul privind Justitia din Romania, in care isi exprima serioase ingrijorari asupra modificarilor aduse Legilor Justitiei, cat si asupra amendamentelor aflate in lucru pentru modificarea legislatiei penale.

Astfel, GRECO isi exprima un punct de vedere critic referitor la modificarile pe Codurile Penale dorite de majoritatea politica de la Bucuresti care, daca vor fi adoptate, vor contrazice multe dintre angajamentele internationale asumate de Romania.

GRECO concluzioneaza ca, in cazul in care amendamentele propuse ar fi adoptate, ar putea revizui concluziile de evaluare anterioare.

Citeste mai departe despre "GRECO a publicat raportul privind Romania: Critica adoptarea Legile Justitiei, dar si amendamentele dorite la Codurile Penale" pe Ziare.com.

#GRECO justitie raport , #Stiri Administratie

Curs valutar

1 EUR = 4.9771 RON

0.0001

1 USD = 4.6535 RON

0.0132
  1. Marile proiecte de infrastructură rutieră din România. Unde stăm pe loc și unde galopăm
  2. Ce țări a depășit România odată cu creșterea PIB-ului în ultimii 10 ani. Depășim state care nu au cunoscut comunismul
  3. De ce România nu a fost afectată de pana uriașă de curent din Europa de Est
  4. Încă 700 de lei de la stat, pentru o categorie de români: Klaus Iohannis a semnat
  5. O companie-gigant se extinde în România: vor fi angajați 800 de oameni
  6. Canicula topește economia României. Cum lovește căldura extremă transporturile: "Dacă te oprești în tabla asta, nu mai ai nicio șansă"
  7. O companie sud-coreeană face angajări în România cu salarii nete de 9600 de lei. Care sunt candidații eligibili pentru un astfel de post
  8. Veste bună pentru șoferii care merg spre Bulgaria. CNAIR suspendă astăzi o taxă importantă la frontieră peste Dunăre
  9. Valentin Bârgău (Restart Energy) la Quarterly Report: ”Dorim să ne alăturăm pe piața principală. IPO-ul este în pregătire”
  10. Un gigant german deschide o nouă fabrică în România. Vor fi angajați sute de oameni