Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Protectia Consumatorului a birocratizat si Internetul: Reclamatiile online pot fi depuse doar intre 08:30-18:30

Protectia Consumatorului a birocratizat si Internetul: Reclamatiile online pot fi depuse doar intre 08:30-18:30
Informatizarea institutiilor din Romania merge greu si uneori da rateuri, am putea concluziona vazand ca Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului (ANPC) accepta si reclamatii depuse online, dar numai... in conformitate cu un anumit program.

Situatia incredibila a fost semnalata pe Facebook de jurnalistul Liviu Iolu, fost purtator de cuvant in Guvernul Ciolos.

"Nu stiu daca ati terminat programul online pe azi dar pentru ca lucrez ore suplimentare va supun atentiei o mostra a statului paralel cu informatizarea serviciilor publice", a scris acesta sambata seara pe Facebook, atragand atentia asupra precizarilor facute pe site de ANPC.Intr-adevar, cine deschide site-ul ANPC dornic sa afle cum poate depune o reclamatie afla ca in zilele nelucratoare nu poate face acest lucru decat in intervalul orar 08:30-18:30.


Foto: site ANPC
Internautii n-au pierdut ocazia si s-au lansat in comentarii acide la adresa institutiei:

Victor Mihis: ce fac aia, scot modemul din priza?

Catalin Tenita: Sa se dea spor de noapte si zile suplimentare de concediu pt program in weekend serverului pe care sta site-ul. Si spor de conditii periculoase ca sta tot timpul in curent.

Andi Laslau: Chiar azi am observat, cand am vrut sa trimit o reclamatie. Nu credeam ca si netul functioneaza cu program de bugetari, dar... indraznesc sa cred. Azi-maine ne intoarcem la dosarul cu sina...

Liviu Beju: Asta e din categoria "declaratiile on-line se depun la etajul doi"... E de ras sau e de plans?

Logica ne scapa pentru moment, dar jurnalistul Lucian Mandruta a venit cu o posibila explicatie: "Traditia romaneasca spune ca online-ul se inchide la 6 jumate si se da drumul la caine".

C.B. ...citeste mai departe despre "Protectia Consumatorului a birocratizat si Internetul: Reclamatiile online pot fi depuse doar intre 08:30-18:30" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1391 ori
Citeste mai multe despreprogram reclamatii online ANPC