Fostul director al Loteriei Nationale, trimis in judecata: Afaceri ilegale cu cartele prepay

Miercuri, 30 Decembrie 2015, ora 16:20
1331 citiri
Fostul director al Loteriei Nationale, trimis in judecata: Afaceri ilegale cu cartele prepay
Foto: Arhiva Ziare.com

Fostul director al Loteriei Romane, Gheorghe Benea, a fost trimis in judecata in stare de libertate de catre procurorii DNA, intr-un dosar de prejudiciere a companiei nationale.

Benea este acuzat in acest dosar de abuz in serviciu si favorizarea infractorului, se arata intr-un comunicat publicat miercuri de catre Directia Nationala Anticoruptie.

Alaturi de Gheorghe Benea, au mai fost trimisi in judecata, tot in stare de libertate, Ovidiu Ripanu - fost sef al Serviciului de achizitii din cadrul Loteriei, Maricel Pacuraru - administrator al SC Global Network System SRL, Marius Ionut Marinescu - reprezentant al unei societati comerciale, Emil Bertalan - administrator in fapt al SC Global Network System SRL, precum si mai multe societati comerciale.

In rechizitoriul intocmit de procurori se arata ca, in decembrie 2008, firma Form Trade, radiata in prezent, a incheiat un contract cu Loteria Romana prin care putea sa isi vanda cartelele telefonice prin intermediul agentiilor loto, ...citeste mai departe despre "Fostul director al Loteriei Nationale, trimis in judecata: Afaceri ilegale cu cartele prepay" pe Ziare.com

#director Loterie trimis judecata, #Loteria Romana cartele prepay , #Stiri Administratie