Fost sef ANAF, dupa ce Dragnea a spus ca nu are nicio legatura cu Tel Drum: Cea mai mare minciuna declarata public de un om politic!

Luni, 28 August 2017, ora 08:07
1083 citiri
Fost sef ANAF, dupa ce Dragnea a spus ca nu are nicio legatura cu Tel Drum: Cea mai mare minciuna declarata public de un om politic!
Foto: Facebook/Liviu Dragnea

Fostul sef al ANAF Gelu Stefan Diaconu afirma ca declaratia liderului PSD, Liviu Dragnea, potrivit careia nu are nicio legatura cu firma Tel Drum reprezinta cea mai mare minciuna spusa de un om politic.

"Doar atat va zic: e cea mai mare minciuna declarata public de un om politic!", a scris Gelu Stefan Diaconu pe Facebook.

Postarea a fost facuta imediat dupa ce Dragnea a spus, duminica seara, la Antena 3, ca s-au tot facut anchete si nu s-a descoperit nicio legatura intre el si Tel Drum "pentru ca nu au ce sa gaseasca".

"Povestea e din 2004. Din 2004 se tot vb despre asta. Articole, controale, anchete. Nu au gasit nicio legatura pentru ca nu au ce sa gaseasca. Asta e ca si cu hotelul din Brazilia. E de ras, dar e si de plans. Imi pare rau ca sunt oameni care sufera din cauza mea. (...)

Eu nu vreau sa comentez despre situatia firmei pentru ca nu o stiu in amanunt. Eu cu cei care conduc Tel Drum am vorbit cred ca ultima data cu multi ani inainte, cand eram la CJ. Cred ca am sunat pe unul dintre ei pentru ca faceau o lucrare si nu mi-a placut. (...) Daca eram actionar la Tel Drum, eram actionar si nu mai aveam nicio functie politica", a spus Liviu Dragnea.

Totodata, liderul PSD a tinut sa precizeze ca in momentul in care a intrat in politica avea bani, un complex hotelier, restaurante si magazine.

"Eu am intrat in politica cu bani. eu in 90 am facut prima asociatie privata. In 97 cand am intrat in politica, aveam un complex hotelier, 3 restaurante, 3 magazine si centre en-gross. Aveam 1.000 de angajati. Am luat 100.000 de lei din banca de atunci. In afara de casa parintilor, am pus gaj tot. Am luat de la banca agricola. (...) Eu la 27 de ani m-am apucat de treaba", a mai spus Dragnea.

Amintim ca, in luna iulie, Rise Project a publicat un raport al serviciului secret al MAI care ar confirma legatura lui Dragnea cu Tel Drum.

Este primul document oficial in care Liviu Dragnea figureaza ca "detinatorul majoritar al actiunilor la purtator de la SC Tel Drum SA", despre afacerile careia s-a tot scris in presa in ultimii zece ani.

Apoi, dupa dezvaluirile Rise Project, Directia Nationala Anticoruptie s-a sesizat din oficiu, intr-un nou dosar penal in care a fost inceputa urmarirea penala in rem pentru infractiuni asmilate coruptiei, "in legatura cu alte aspecte" continute in investigatia jurnalistica.

Pe 18 august, DNA a anuntat ca firma Tel Drum S.A. si directorii Petre Pitis si Mircea Visan sunt urmariti penal intr-un dosar deschis in le ...citeste mai departe despre "Fost sef ANAF, dupa ce Dragnea a spus ca nu are nicio legatura cu Tel Drum: Cea mai mare minciuna declarata public de un om politic!" pe Ziare.com

#liviu dragnea tel drum , #Stiri Administratie