Fost ministru al Apararii, caz incredibil de plagiat pastorit de Gabriel Oprea: A copiat si din Constitutie

Luni, 07 Septembrie 2015, ora 20:41
869 citiri
Fost ministru al Apararii, caz incredibil de plagiat pastorit de Gabriel Oprea: A copiat si din Constitutie
Foto: Ziare.com

Fostul ministru al Apararii si fost senator PDL si PNL, Mihai Stanisoara, este suspectat de plagierea tezei de doctorat, care a fost coordonata de vicepremierul Gabriel Oprea, al carui nume apare in mai multe scandaluri de acest fel, in ultimele luni. Se pare ca Stanisoara ar fi copiat chiar si din Constitutia Romaniei.

Teza de doctorat a fost sustinuta in anul 2011, la Academia Nationala de Informatii "Mihai Viteazul", institutie care se afla in subordonarea SRI, scrie Hotnews.ro.

Stanisoara este al cincilea personaj a carui teza de doctorat a fost coordonata de Gabriel Oprea si asupra careia planeaza suspiciunile de plagiat. Dintre toate cinci, insa, lucrarea fostului ministru al Apararii este cea care ar fi copiata in cea mai mare parte.

Titlul tezei este "Controlul parlamentar asupra activitatii de aparare, ordine publica si siguranta nationala", Stanisoara fiind chiar presedinte al comisiei pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala, in Legislatura ...citeste mai departe despre "Fost ministru al Apararii, caz incredibil de plagiat pastorit de Gabriel Oprea: A copiat si din Constitutie" pe Ziare.com

#Mihai Stanisoara plagiat, #Stanisoara plagiat doctorat, #Oprea plagiat Stanisoara , #Stiri Administratie