Firea ii scrie lui Ciolos: Nu vrea sa dea ELCEN banii Capitalei pentru scoli si spitale

Miercuri, 07 Septembrie 2016, ora 17:25
3127 citiri
Firea ii scrie lui Ciolos: Nu vrea sa dea ELCEN banii Capitalei pentru scoli si spitale
Foto: Arhiva Ziare.com

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a cerut ajutor Guvernului, solicitand premierului si anumitor ministri sa se implice in rezolvarea situatiei problematice dintre RADET si ELCEN, care pune in pericol furnizarea apei calde si caldurii in Bucuresti.

Scrisoarea este adresata premierului Dacian Ciolos, vicepremierului Vasile Dincu, ministrului Energiei, Vlad Grigorescu, si ministrului Finantelor, Anca Dragu.

"Pe termen scurt, stimate domnule prim-ministru, va rog sa aveti in vedere gasirea unor solutii urgente pentru a asigura necesarul financiar atat al RADET, cat si al ELCEN SA, in vederea trecerii perioadei de iarna 2016-2017, cu precizarea ca in prezent Primaria Municipiului Bucuresti nu poate achita decat subventia, care este platita la zi.

Totodata, va cer sprijin, ca sef al Guvernului, in ceea ce priveste elaborarea si promovarea unor acte normative menite sa solutioneze situatia prezentata", se arata in scrisoarea trimisa de Gabriela Firea.

Edilul reaminteste ca a ...citeste mai departe despre "Firea ii scrie lui Ciolos: Nu vrea sa dea ELCEN banii Capitalei pentru scoli si spitale" pe Ziare.com

#Firea Guvern apa calda, #Firea ajutor Guvern apa, #Firea ELCEN RADET , #Stiri Administratie