Dusa: In zilele urmatoare vom stabili amplasamentele comandamentelor NATO

Joi, 12 Februarie 2015, ora 19:20
952 citiri
Dusa: In zilele urmatoare vom stabili amplasamentele comandamentelor NATO
Foto: MApN

Ministrul Apararii, Mircea Dusa, a spus ca in zilele urmatoare se vor stabili amplasamentele celor doua centre de comanda si control ale NATO din Romania.

"Romania, dupa cum stiti, trebuie sa operationalizeze doua comandamente. La nivelul de Stat Major s-au stabilit responsabilitatile si trebuie ca in zilele urmatoare sa aprobam si locatiile unde vor functiona aceste comandamente si imediat, saptamana viitoare, sa trecem la masuri de operationalizare a acestora din punct de vedere material, din punct de vedere al personalului si al dotarilor care trebuie sa existe in aceste comandamente, pentru ca ele sa fie active, operationale, intr-un termen scurt.

Sigur ca in activitatea acestor comandamente vor fi implicati si militarii si specialistii, ofiterii de la Divizia 2 Buzau, militari si de la celelalte divizii, dar si celelalte categorii de forte pentru ca masurile acestea de reactie rapida nu se refera numai la fortele terestre, ci se refera si la fortele aeriene si la fortele ...citeste mai departe despre "Dusa: In zilele urmatoare vom stabili amplasamentele comandamentelor NATO" pe Ziare.com

#Mircea Dusa amplasamente centre NATO, #centre NATO Romania, #Dusa centre NATO Romania , #Stiri Administratie