Donald Trump are un nou director de campanie: "Suntem in crestere rapida in sondaje"

Joi, 16 Iulie 2020, ora 07:44
650 citiri
Donald Trump are un nou director de campanie: "Suntem in crestere rapida in sondaje"
FOTO Twiter/Donald Trump

Presedintele SUA Donald Trump a anuntat numirea unui nou director de campanie, Bill Stepien, inlocuindu-l pe Brad Parscale, schimbare ce survine in timp ce liderul de la Casa Alba se confrunta cu un declin in sondaje in fata rivalului sau democrat Joe Biden, cu mai putin de patru luni pana la alegerile prezidentiale din 3 noiembrie, relateaza Reuters si AFP.

Trump a scris pe conturile sale de Facebook si Twitter ca il va inlocui pe directorul de campanie Brad Parscale, care va ramane totusi consilier si responsabil cu strategia digitala, cu Bill Stepien, care a fost adjunct al directorului de campanie.

''Amandoi au fost puternic implicati in victoria noastra istorica din 2016, iar eu astept cu nerabdare sa avem o a doua victorie mare si foarte importanta impreuna'', a spus Trump. ''Aceasta ar trebui sa fie mult mai usor deoarece suntem in crestere rapida in sondaje, economia se redreseaza, vaccinuri si medicamente vor fi in curand si americanii doresc strazi si comunitati sigure!'', a scris de asemenea presedintele Trump. ...citeste mai departe despre "Donald Trump are un nou director de campanie: "Suntem in crestere rapida in sondaje"" pe Ziare.com

#Donald Trump, #campanie , #Stiri Administratie