Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Doi manageri din sistemul medical, in conflict de interese: Legaturi financiare cu partenerii si copiii

Doi manageri din sistemul medical, in conflict de interese: Legaturi financiare cu partenerii si copiii
Agentia Nationala de Integritate a stabilit ca doua persoane cu functii de conducere din sistemul medical s-au aflat in conflict de interese de natura administrativa.

Potrivit unui comunicat al ANI, Vasile Popescu, fost manager general din cadrul Serviciului Judetean de Ambulanta Constanta, s-a aflat in conflict de interese, in perioada octombrie - decembrie 2016, deoarece o asociatie, in cadrul careia sotia sa detinea calitatea de membru fondator si presedinte, iar fiica avea calitatea de membru fondator, a desfasurat operatiuni comerciale cu Serviciul Judetean de Ambulanta Constanta.

De asemenea, in data de 3 martie 2017, in exercitarea calitatii de manager general, Vasile Popescu a incheiat si semnat cu aceeasi asociatie un protocol de colaborare in domeniul asistentei medicale de urgenta prespitaliceasca.

Conform ANI, Daniela Ceausescu, sef al Serviciului Administrativ din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie "Constantin Anastasatu" din comuna Mihaesti, judetul Valcea, s-a aflat in conflict de interese, deoarece a aprobat si semnat, in perioada octombrie 2016 - octombrie 2018, mai multe documente emise de catre Centrul Judetean de Aparatura Medicala Olt, institutie in cadrul careia sotul acesteia detinea calitatea de angajat. ...citeste mai departe despre "Doi manageri din sistemul medical, in conflict de interese: Legaturi financiare cu partenerii si copiii" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 706 ori
Citeste mai multe despreANI conflict interese sistem medical