DNA contesta pedeapsa mica aplicata lui Dragnea: A actionat ca si cum alegatorii sunt obiecte

Marti, 22 Septembrie 2015, ora 16:32
961 citiri

Procurorii DNA sustin, in motivele de apel depuse la ICCJ, ca pedeapsa de 1 an de inchisoare cu suspendare aplicata de instanta de fond lui Liviu Dragnea in dosarul "Referendumul" are un cuantum simbolic in raport cu gravitatea infractiunii savarsite, iar pedeapsa a fost gresit individualizata.

"Instanta suprema de fond a apreciat pericolul social redus al faptei, implicit cuantumul modic si modalitatea de executare a pedepsei aplicate inculpatului Dragnea, numai prin raportare la accesarea fara drept a datelor personale, fara a analiza si incalcarea libertatii de vot si modul umilitor in care acesta a tratat electoratul", precizeaza DNA.

Instanta suprema va judeca in 28 septembrie primul termen al apelului in dosarul Referendumul in care Liviu Dragnea a fost condamnat, in luna mai, la un an de inchisoare cu suspendare si un termen de incercare de trei ani.

DNA a facut apel si considera gresita individualizarea pedepsei aplicata lui Dragnea, "cuantumul simbolic de 1 an ...citeste mai departe despre "DNA contesta pedeapsa mica aplicata lui Dragnea: A actionat ca si cum alegatorii sunt obiecte" pe Ziare.com

#DNA pedeapsa simbolica Dragnea condamnat, #Dragnea condamnat dosar Referendum , #Stiri Administratie