Directorul care a dezvaluit ilegalitatile din CNADNR nu mai are voie sa intre in institutie

Vineri, 09 Octombrie 2015, ora 22:30
1138 citiri
Directorul care a dezvaluit ilegalitatile din CNADNR nu mai are voie sa intre in institutie
Foto: Realitatea TV

CNADNR a interzis oficial accesul in sediul central al institutiei pentru directorul adjunct de investitii la regionala Craiova, Alin Goga (foto), cel care a dezvaluit public o serie de ilegalitati.

"Avand in vedere faptul ca in cursul zilei de astazi, 9 octombrie, juristul Alin Goga a transmis mai multe amenintari la adresa unor salariati ai Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), atat verbal, cat si prin interpusi sau SMS, aducem la cunostinta opiniei publice ca astfel de actiuni contravin codului de comportament etic prevazut de legislatia in vigoare, preluat de CNADNR obligatoriu pentru toti salariatii companiei", se arata intr-o informare de presa transmisa de CNADNR si preluata de Mediafax.

Reprezentantii companiei il mai acuza pe Alin Goga ca ar fi afirmat ca este la curent cu concluziile raportului Corpului de Control, cu toate ca acest control nu a fost inca finalizat.

"Toate aceste actiuni ale domnului Alin Goga au determinat ...citeste mai departe despre "Directorul care a dezvaluit ilegalitatile din CNADNR nu mai are voie sa intre in institutie" pe Ziare.com

#director CNADNR interdictie intrare sediu, #Alin Goga suspendat CNADNR , #Stiri Administratie