Directorul demis al RATB spune ca nu trebuia sa vina ieri la munca, pentru ca nu erau "lucruri deosebite"

Sambata, 07 Ianuarie 2017, ora 15:15
1236 citiri
Directorul demis al RATB spune ca nu trebuia sa vina ieri la munca, pentru ca nu erau "lucruri deosebite"
Foto: Facebook/Radu Orzata

Radu Orzata, fost director general RATB, demis sambata dupa ce Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) a adoptat un proiect de hotarare care prevede revocarea membrilor Consiliului de Administratie, e de parere ca Gabriela Firea, de fapt, isi doreste o echipa noua.

"Probabil isi doreste o echipa noua, ceea ce nu e deloc nepotrivit", a declarat Radu Orzata, la Realitatea TV.

Acesta a punctat ca o conditie principala pentru ca Regia sa functioneze bine e sa aiba o relatie buna cu Primaria. Asa stand lucrurile, e normal ca Firea sa-si aduca echipa sa, a dat el de inteles.

Intrebat daca e multumit de prestatia sa in fruntea RATB, fostul director general a raspuns pozitiv: "da, consider ca mi-am facut bine treaba, si eu si toti ceilalti".

Acesta a spus ca intre el si primarul Capitalei, Gabriela Firea, nu a existat nicio discutie inainte de a fi demis si ca ar fi "tardiv" ca aceasta sa mai existe acum.

Criticat ca a fost in concediu vineri, cand in anumite locuri ...citeste mai departe despre "Directorul demis al RATB spune ca nu trebuia sa vina ieri la munca, pentru ca nu erau "lucruri deosebite"" pe Ziare.com

#Radu Orzata demis RATB motive, #Radu Orzata Gabriela Firea, #directori demisi RATB Firea, #demitere conducere RATB , #Stiri Administratie