De ce a fost arestat Sorin Oprescu: In libertate, ar fi putut influenta ancheta - motivarea instantei

Joi, 10 Septembrie 2015, ora 10:07
1215 citiri

Judecatorii de la Tribunalul Bucuresti au explicat, joi dimineata, de ce au decis arestarea preventiva a primarului Capitalei Sorin Opescu, motivand ca edilul ar fi putut influenta ancheta DNA, daca ar fi fost cercetat in libertate.

In motivarea instantei, citata de Digi 24, se arata ca, in opinia judecatorului de drepturi si libertati, Sorin Oprescu - arestat duminica noaptea pentru luare de mita - ar putea sa influenteze martorii din dosar, mai ales in conditiile in care unii dintre ei sunt subalterni ai edilului din cadrul Primariei Capitalei.

Sorin Oprescu, coleg de celula cu Mohammad Munaf

De asemenea, in documentul citat se face referire si la pericolul social al faptelor pentru care este cercetat, in contextul in care Oprescu stia ca banii primiti reprezinta spaga.

In plus, magistratul a precizat ca exista suficiente probe care arata ca Sorin Oprescu a comis fapta pentru care a ajuns in arestul Politiei Capitalei. Mai mult, pe parcursul audierilor si perchezitiilor ...citeste mai departe despre "De ce a fost arestat Sorin Oprescu: In libertate, ar fi putut influenta ancheta - motivarea instantei" pe Ziare.com

#Sorin Oprescu motive arestare, #Sorin Oprescu arestat, #Sorin Oprescu motivare instanta , #Stiri Administratie