Cum se circula duminica. S-au inchis Transalpina si Transfagarasanul

Duminica, 13 Decembrie 2015, ora 09:34
1256 citiri
Cum se circula duminica. S-au inchis Transalpina si Transfagarasanul
Foto: stock.tookapic.com

Duminica, la aceasta ora, pe mai multe drumuri nationale traficul rutier se desfasoara in conditii de ceata, anunta centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane.

Precizam, in acest sens, ca Administratia Nationala de Meteorologie a emis in aceasta dimineata, pentru judetele Vrancea, Vaslui si Galati, o atentionare nowcasting cu cod galben referitoare la acest fenomen.

Cod galben de ceata in 7 judete

Politia recomanda soferilor sa adapteze viteza in functie de vizibilitate, sa mareasca distanta in mers, sa nu se angajeze in depasiri riscante si sa foloseasca luminile de intalnire (luminile de ceata trebuie folosite doar daca vizibilitatea scade semnificativ).

Cum se circula duminica dimineata

In judetul Valcea, pe DN7 Pitesti - Sibiu, la kilometrul 177+140 de metri, din cauza tasarii corpului drumului in zona unui podet, circulatia auto este deviata prin municipiul Ramnicu Valcea, pe strazile Decebal, Republicii si pe Calea lui Traian.

In ...citeste mai departe despre "Cum se circula duminica. S-au inchis Transalpina si Transfagarasanul" pe Ziare.com

#trafic duminica, #Transfagarasan inchis, #Transalpina inchis, #rute ocolitoare, #probleme trafic , #Stiri Administratie