Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cum circula metroul, tramvaiele si autobuzele din Capitala de Inviere si in zilele libere

Cum circula metroul, tramvaiele si autobuzele din Capitala de Inviere si in zilele libere
Trenurile de metrou, tramvaiele 41 si 16 linii de autobuz vor circula in noaptea de Inviere, iar duminica si luni, in prima si a doua zi de Pasti, autobuzele, troleibuzele si tramvaiele RATB vor functiona dupa programul unei zile de duminica.

In noaptea de 19 spre 20 aprilie, trenurile de metrou vor circula la un interval de zece minute, intre orele 23.00 si 01.00, apoi, pana la ora 05.00, la un interval de 20 de minute, potrivit Metrorex.

In perioada sarbatorilor pascale, respectiv de sambata pana luni, trenurile de metrou de pe toate cele patru magistrale vor circula la un interval de opt-zece minute. Pe tronsonul comun al magistralelor 1 si 3, cuprins intre statiile Dristor 1 si Eroilor, trenurile de metrou vor circula la un interval de patru-cinci minute.

In noaptea de Inviere vor circula si tramvaiele 41, precum si autobuzele pe de 16 linii de noapte cu traseu spre Mitropolie.

"In noaptea de Inviere, 19 spre 20 aprilie, liniile de noapte care converg catre Mitropolia ...citeste mai departe despre "Cum circula metroul, tramvaiele si autobuzele din Capitala de Inviere si in zilele libere" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 529 ori