Cristian David, despre mita de 500.000 de euro: Era mai bine daca erau in lei - ce i-a rugat pe magistrati

Marti, 03 Februarie 2015, ora 16:35
1184 citiri
Cristian David, despre mita de 500.000 de euro: Era mai bine daca erau in lei - ce i-a rugat pe magistrati
Foto: Romania Tv (Arhiva)

Fostul ministru de Interne Cristian David a fost arestat pentru ca "exista probe care fac verosimila si rezonabila presupunerea" ca acesta ar fi luat mita de jumatate de milion de euro. In apararea sa, fostul senator PNL a mentionat ca are doctorat in economie si o cariera politica.

Cristian David a fost arestat in noaptea de 21 ianuarie, rugand instanta sa tina cont de cariera sa politica si de faptul ca are doctorat in economie, scrie Evenimentul Zilei. In plus, a afirmat ca regreta situatia respectiva.

Fostul ministru Cristian David, arestat preventiv (Video)

De asemenea, judecatorul Marius Foitos a precizat ca "exista probe care fac verosimila si rezonabila presupunerea ca inculpatul a savarsit infractiunea de luare de mita", motivand astfel arestarea preventiva pentru 30 de zile a lui Cristian David.

In cazul fostului ministru de Interne cele mai importante probe ale procurorilor au fost denuntul primarului Jilavei, Adrian Mladin, si cel al fostului sau sef de cabinet ...citeste mai departe despre "Cristian David, despre mita de 500.000 de euro: Era mai bine daca erau in lei - ce i-a rugat pe magistrati" pe Ziare.com

#Cristian David mita, #Cristian David arestat , #Stiri Administratie