Controlorii de trafic aerian, aproape de greva generala - la Aeroportul Otopeni nu se stie nimic

Marti, 25 August 2015, ora 13:46
1288 citiri
Controlorii de trafic aerian, aproape de greva generala - la Aeroportul Otopeni nu se stie nimic
Foto: Ziare.com

Greva anuntata de controlorii de trafic aerian pentru 1 septembrie provoaca neliniste si mari semne de intrebare pasagerilor care ar putea si afectati, dar oficialilor Aeroportului Otopeni.

La Otopeni nu a venit nicio informare oficiala referitoare la greva anuntata de angajatii Romatsa si nici detalii privind modul in care aceasta se va desfasura sau cum va afecta zborurile care vin si pleaca de pe cel mai mare aeroport din tara.

"Deocamdata, nu avem informatii si detalii cu privire la aceasta greva, dar odata ce le vom primi, vom actiona ca atare", a declarat, pentru Ziare.com, Valentin Iordache, director al departamentului de comunicare si relatii publice al Aeroportului Otopeni.

Nu se cunoaste in acest moment felul in care traficul aerian ar urma sa fie afectat. Actiunea de protest in cazul Romatsa necesita niste acte premergatoare, care nu au fost declansate oficial, desi mai e doar o saptamana inainte de anuntata greva.

Nu in ultimul rand, intrebat cu cat timp inainte ...citeste mai departe despre "Controlorii de trafic aerian, aproape de greva generala - la Aeroportul Otopeni nu se stie nimic" pe Ziare.com

#greva generala controlori trafic, #greva generala ROMATSA, #Aeroport Otopeni greva controlori, #greva trafic aerian , #Stiri Administratie